KOTLOVI MILITERM
  • Električni kotao za grejanje PG - 12000W

    Električni štedljivi kotao za zagrevanje prostorija Militerm PG - 12000W je električni kotao za etažno grejanje koji se može povezati paralelno sa kotlom na loženje... Više...

  • Elektro akumulaciona peć

    Ovo je nova vrsta peći, novi princip rada i ima novu vrstu grejača, puni se automatski i nepogrešivo kada je jeftina struja.

    Odlična za podno grejanje, jer umanjuje račun za 50%... Više...

Električni kotao za grejanje PG - 12000W

Električni kotao za zagrevanje vode Militerm, grejanje na struju uz uštedu 

Električni kotao velike snage koji u sebi ima ugrađene protočne električne grejače jedinstvene na tržištu zaštićen je patentom M.P. br. 2011/0002. Ovaj električni kotao za grejanje se izrađuje u snazi od 12000W (12kW) i ima mogućnost izbora snage 2 - 4 - 6 - 8 - 12kW u zavisnosti od zapremine grejne površine i izolacije objekta. Električni kotao za zagrevanje PG - 12000W namenjen je za etažno grejanje, može se povezati paralelno sa kotlom na loženje i u prelaznim periodima koristiti za grejanje ili kontinualno grejanje.

Opis električnog kotla za zagrevanje vode PG - 12000W

Električni kotao PG - 12000W nema u sebi pumpu, ekspanzionu posudu, sigurnosni ventil jer je predviđen za ugrađivanje na postojeći sistem grejanja. Priključuje se na običnu trofaznu ili monofaznu utičnicu, tako da nije potrebno vući veći napojni kabl. U sebi ima ugrađen regulacioni termostat, zaštitni termostat, sklopke, bežićni sobni termostat regulaciju sobne temperature.

Za više informacija o električnom štedljivom kotlu PG - 12000W obratite nam se putem podataka sa KONTAKT stranice.

 

Štedljive peći i električni kotlovi za grejanje, ušteda od 30 do 40% električne energije...